Ne hagyd ki ezt a felejthetetlen versenyt: Jelentkezz, hogy Te is részt vehess a szépségversenyen! Jelentkezés

IV. Miss Cserkeszőlő Szépe Választás

Fontos, hogy 2016-ban sem rendezek szépségversenyt Soltvadkerten!!!

Sztárvendégeink: Ilyés Jenifer az X-Factor énekesnője
Lui az illuzionista

Operett színház fiatal művészei:
Józsa Tamara, Lakatos Dóra (Országos Magyar Nótaverseny győztese), Kristóf Dániel

Katus Attila többszörös fitness világbajnok

Kárpáti Rebeka 2013-as Miss Univers Hungary győztese, és a Jobban Rosszban sztárja

R. Kárpáti Péter színművész

W.O.W. of DANCE:
Hajnik Ágota és Varga Norbert tánc duettje, és a WowMakerz csoportos táncprodukciója.

A döntős lányok Szabó Ádámmal és SHYSGYS együttessel közösen léphetnek fel egy meglepetés produkcióval.

Idén is megrendezésre kerül az IV. Miss Cserkeszőlő Szépe Választás, a X. Cserke Vitéz Napok keretein belül. Ha szeretnél részt venni egy országos színvonalas szépségversenyen, ahol rengeteg értékes nyeremény mellett, két fantasztikus felkészítő tábor vár Rátok, akkor Jelentkezz!!!!!! Ebben az évben egy nagyon látványos, színes show műsorral készülünk, ahol a döntős lányok lesznek a show sztárjai. Az első tábor helyszíne a festői szépségű Balatonon, Siófokon lesz, ahol felejthetetlen 4 napot töltünk el, 2016.06.30-07.03-ig. Rengeteg meglepetés, edzések, jókedvű táncpróbák, fotózások várnak Rátok. A 2016-os év a „legekről” szól!!! A balatoni táboron kívül még vár Rátok a cserkeszőlői felkészítő tábor is, 2016.07.13-16-ig, ahol szintén fantasztikus hangulatban, felejthetetlen élményekben, és rengeteg programban lehet részetek. 12 lány kerülhet be a döntőbe, amiről idén a Romi filmstúdió, és a Kecskeméti Televízió is a helyszínen felvételt készít!!! Ebben az évben fantasztikus nyeremények, és lehetőségek várnak rátok!!!! A DREAM MEDIA BUDAPEST modellügynökség idén csatlakozott szépségversenyünkhöz, így a döntős lányoknak lehetőségük nyílik kipróbálni magukat a modellszakmában. A 12 döntős lány Elastic bikinit, és Enzo Sport ruházatot, és Dia-Wellness ajándékcsomagot kap ajándékba, és még rengeteg értékes nyeremény vár a versenyzőkre.

A szépségversenyünk fődíja a Turbo Tours felajánlása egy:

F Ő D Í J:

THAIFÖLDI LUXUS NYARALÁS!!!!!!

Varga Norbert koreográfus
www.wowofdance.hu

Rendezvényünk sminkese:
Kassai Krisztina

Program

2016. június 24.
Jelentkezési határidő lejárata

2016. június 26. ELŐDÖNTŐ
Időpont: 2016. Június 26. de. 10 óra,
Helyszín: Budapest

2016. július 13. (szerda)
Érkezés Cserkeszőlőre de. 9 óra
Szállás: Bonita Apartman Hotel,
Cím: 5465 Cserkeszőlő, Thermál Lakópark III. épület, Kocsis Pál utca 6.

A szállás elfoglalása, utána egész napos koreográfia próba, és ruhapróba lesz, Szarvasra megyünk át közösen mini busszal a Marylin Menyasszonyi Ruhaszalonba.

2016. július 14. (csütörtök)
Délelőtt gyermekszépségverseny, ahol a felnőtt versenyzők is bemutatkoznak, délután koreográfia próba lesz.

2016. július 15. (péntek)
Ez a nap egy csapatépítő nap, ahol a lányok játékos vetélkedőkön méretetik meg magukat. Természetesen a győztes lány értékes nyereményekkel gazdagodik.

2016 július 16. (szombat) A döntő napja!!!
Délelőtt főpróba, és készülődés. A verseny 16 órakor kezdődik, és 21:30 óráig tart.

FONTOS!!!

A 4 nap teljes ellátásban részesülnek a lányok, és minden nap lesz koreográfia próba Varga Norbert koreográfussal, mind két táborban.

4 körben vonulnak fel a lányok

I. kör: Utcai ruhás kör farmer rövidnadrág + fehér trikó (ezt minden lány hozza magával), és Enzo Sport ruhákban, amiket megkapnak a versenyzők ajándékba. Minden körben a kivonulás mellett, profi táncosokkal együtt, látványos színvonalas táncokkal készülnek a lányok. Ebben a körben Extra meglepetés vár rájuk.

II. kör: Fürdőruhás kör
A döntős lányok Elastic bikiniben lépnek fel, amit ajándékba kapnak. Ebben a körben is lesz egy sexy bikinis meglepetés tánc produkció.

III. kör: Autós és Dia-Wellness kör
A versenyzők ebben a produkcióban egy látványos showal készülnek a főszponzorainknak, ahol egy látványos varázslattal lepik meg a nézőket a versenyzőink Lui illuzionista segítségével.

IV. kör:
A döntős lányok a Marilyn Esküvői Ruhaszalon gyönyörű menyasszonyi ruháiban mutathatják meg szépségüket.

JELENTKEZZ!!!

A NEVEZÉSI DÍJ: elődöntőre 1500 Ft. A döntőbe kerülő lányoknak plusz 2.000 Ft. A nevezési díj tartalmazza: a döntőbe kerülő lányok cserkeszőlői tábor, 4napos ellátását, szállását, a fotózáson, és a versenyen készült összes retusálatlan képet, és természetesen a 4 napos balatoni felkészítő tábort is, teljes ellátással. A 1500 Ft-os nevezési díjra, azért van szükség, mert nagyon sok lány, szórakozásból küldi el a nevezését, és így elveszi a többi lánytól a helyet, akik tényleg szeretnének részt venni, egy ilyen színvonalas rendezvényen. A tavalyi évből tanulva, csak akkor érvényes a jelentkezés, ha e-mail-be elkülditek a jelentkezési lapot, és a nevezési díjat postán vagy átutalással.

Ha bármi kérdésetek van, bátran írjatok vagy nyugodtan hívjatok fel! Szeretettel várok minden jelentkezőt, hogy egy felejthetetlen élményben legyen részetek!!

Helyszín: 5465 Cserkeszőlő
Információ: Darányi Szilvia
Tel.: +36-20/849-38-71
E-mail: syendro@gmail.com

kapcsolat

Darányi Szilvia
6000 Kecskemét, Mezei utca.13. I.em.2.

Telefon: +36-20/849-38-71
E-mail: syendro@gmail.com
Számlaszám:
10700103-62639141-51100005 CIB Bank

&nbp;